Om mat-levert AS

 

Spar tid og penger - få levert maten du trenger!

 

Mat-levert.no AS leverer alt av dagligvarer «på døra» til bedrifter og private i og rundt Trondheim. Vår nettbutikk har et stort utvalg og vi garanterer ferske varer med god dato!

Alle trenger mat og drikke i løpet av dagen, og selv om matpakketradisjonen står sterkt i Norge, ønsker et økende antall bedrifter å tilby samlet servering for sine ansatte. Dette skaper et godt sosialt fellesskap – og er ett av de sosiale godene som også skattevesenet ser positivt på.

For mange bedrifter er det prakk og heft forbundet med å gjøre innkjøpene til felles bespisning, møte-servering og overtidsmat. Nå kan dette ordnes fra kontorstolen – og varene kommer når dere ønsker det, levert på døra!

Hos oss er det enkelt å lage standardbestillinger. De fungerer som en huskeliste, slik at det er enkelt å vite at alt du trenger å tenke på, er ivaretatt. Du kan ha flere faste lister om du trenger det. Huskelistene gjør det mye enklere for noen å overta bestillingsansvaret om den som til vanlig gjør det, er fraværende.

 

• Faste gjentagende kjøp gjøres med et minimum av innsats
• Nyheter kan du prøve når det passer
• Spesialbestillinger som kaker og overtidsmat ordnes også raskt og enkelt
• Kommer gjester og overtid brått på, kan det være lurt å ha noe i bakhånd – vi deler gjerne vår erfaring med deg!


I vår nettbutikk har vi alltid ferske varer – og utvalget er stort! Vi samarbeider både med bredde- og spesialleverandører, slik at vi kan tilby mer enn de fleste dagligvarebutikker kan gjøre.

 

Mat.levert.no AS gir deg service, trygghet og en enklere hverdag!

 

Spiser du mat på jobb? Få mat-levert.no!